Blikkenslager Vidar Haugjord utfører alt innen tradisjonelt blikkenslagerarbeid, fasadearbeid og taksikring. Tak og fasade utgjør en fundamentalt viktig del av ethvert bygg. Her må arbeidet gjøres nøyaktig og fagmessig. 

Taktekking 

Blikkenslager Vidar Haugjord utfører tekking av tak for bedrifter og private — fra eneboliger og rekkehus til større prosjekt som bygårder, borettslag og næringsbygg. Vi utfører arbeid og reparasjon på alle typer tak: stein, papp, shingel, takfolie og øvrige slag takbelegg.


Beslag

Med eget blikkenslagerverksted er vi i stand til å levere beslagstjenester skreddersydd for hver enkelt. Blikkenslager Vidar Haugjord kan skilte med lang erfaring innen tak og fasade. 

Takrenner / nedløp

Vi leverer takrenner i ulike typer metall – inkludert sink, slik taktekkerne tradisjonelt gjorde det tidligere. Takrenner og nedløp spiller en sentral rolle i hvordan et bygg fungerer og ser ut . Snakk med oss dersom du trenger innspill under planlegging/utvelgelse av slike løsninger.

Snøfanger og taksikring

Taksikring

Taksikring er nødvendig for at feiere og andre skal kunne ferdes trygt og utføre arbeid på ditt tak. Taksikring skal godkjennes og monteres i henhold til forskrifter, og det er huseiers ansvar at taket er korrekt sikret. Vi utfører montering og reparasjon av alle typer taksikring, som f.eks. takstiger, stigetrinn og snøfangere.


Snøfanger

Snøras fra tak er en reell fare. Hvert år kommer personer, kjøretøy og eiendom til skade grunnet snøras fra usikrede tak. Snøfangere montert på taket reduserer betraktelig risikoen for farlig snøras. Vi monterer effektive snøfangere på alle typer tak.

Pipebeslag 

Pipebeslag – Produksjon og montasje

På vårt verksted produserer vi et utvalg takhetter og skorsteinshetter av forskjellig type. Disse fås i forskjellige farger og med lang garanti. Vi hjelper deg gjerne å velge ut det beslaget som passer best til din pipe. Pipebeslag i værbestandig materiale, tilpasses pipens form og etter kundens ønske.


Hjemmeside opprettet av